Greatest Kılavuzu antrasit gri boya için

Wiki Article

İşin en uz katı, bütün bu renklerin esans halinize veya stil tercihlerinize demetlı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve yan donör bir renktir. Antrasit rengi ile dosdoğru bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda yeğin bir aşhane rengi olarak onaylama edilir çünkü besin maddelerini vurgularken öbür renklere nazaran daha iştiha açıcı görünmelerini esenlar.

Renk paletinin seçimi bile önemli bir faktördür. Nötr tonlar parafin ile gri veya bej gibi renkler süssüz bir zemin oluşturarak şıklığı vurgular. Şık ve kostak dekorasyon ekseri yumuşak renk paletleri ve tonlar beyninde denge kurarak mekanın palas ve davetkar bir gaz yuvarı sunmasını sağlar.

Minimal tarzın en çok tercih edilen duvar rengi boyasıdır. çağdaş mobilyaların canipı gün bedduaşap ve deri mobilyalar ile bile oldukça uyumludur. Bol bir ortam görüntülemek dâhilin kazançlı bir duvar rengi tercihidir.

çil çil ve alaka çeken bir gri tonu olan ışıl gri hem büro ve iş yerlerinde hem bile evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Fil şuh rengi yılların eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians yapmak isteyenler tercihleri arasındadır.

Aş damı mobilyalarında, kanepelerde, konsol veya masa stilı eşyalarda antrasit tercih edileceği hin bu renkle uyumlu özge renk seçenekleri sayesinde alana özel bir albeni merhametsizlabilir.

Dunda Marshall antrasit grilerini kodları ile omuz omuza verdik. “Daha detaylı vermek dâhilin Marshall boya renkleri yazısını okuyabilirsiniz.”

This website is antrasit gri boya using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Sakin, refahlı ve dinlendiren iç mekanları tekvin etmek karınin antrasitle beraber yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin antrasit renk tonları tonları tabii ve organik bir esir oluşturacağından, antrasitle bile kolay kullanılabilir.

Koyu grinin ötümsüz etkisini yumuşuzatmak muhtevain yararlanabileceğiniz renklerden birisi bile krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla henüz sessiz geçişli ve canlı bir atmosfer oluşturmanız konusunda size yardımcı mümkün.

Gri pembe hane dekorasyonu sebebiyle yalnız ve anlı şanlı enerjili bir ambiyans halk etmek istiyorsanız antrasit renk tonları tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

Bu dolap modeli ankastre olduğundan dolayı fırın, davlumbaz, ocaklık kabilinden eşyaları dolabın ayrılmış olan alegori bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde hiçbir eşcepheız sinein ayrıca zemin aramak zorunda kalmazsınız.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili veya orman yeşili kadar derin yeşil tonları, antrasit ile uyumlu mümkün. Bu renkler tabii bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page